RÓLUNK

Tisztelt Érdeklődő!

A ConsulTrade 2002 Kft. fő profilja a vállalkozás- és kereskedelemfejlesztési tanácsadás, de ezen kívül foglalkozunk cégképviselettel, valamint nagy- és kiskereskedelmi tevékenységgel is. Széleskörű üzleti kapcsolatokkal rendelkezünk a kelet-közép-európai régió országaiban.

A Consultrade 2002 Kft.-t két magányszemély alapította 2002-ben. Az alapító tulajdonosokat az a felismerés vezette, hogy a kelet-európai térség országaiban az 1990-es évek elején lejátszódott demokratikus átalakulás alapvető változásokat hozott az érintett országok gazdasági kapcsolataiban is.

Az átalakulás során jellemzően megszűntek a régi külkereskedelmi kapcsolatok, a privatizáció és a kárpótlás eredményeképp számos új gazdasági szereplő jelent meg, akik nem minden esetben jutnak megfelelő piaci információkhoz. Ezzel párhuzamosan egy kölcsönös piacvesztés is bekövetkezett, ami súlyosan érintette az átalakuló országok gazdaságait.

Az alapító tulajdonosok közel 20 évet töltöttek el a környező országokban diplomáciai és egyéb külszolgálatban.

Személyes tapasztalataik szerint is a térség országainak gazdasági szereplői állandó tőke- és információhiányban szenvednek, miközben a feltörekvő gazdaságok piacai egyben óriási lehetőségeket és tartalékokat is jelentenek. Az információhiány, a hely- és nyelvismeret hiánya a gazdasági kapcsolatok fejlődésének egyik akadályává vált.

Ezen akadályok leküzdésének elősegítésére hozták létre a Consultrade 2002 Kft.-t, melynek fő profilja a kereskedelem- és vállalkozásfejlesztési tanácsadás, főként a régió országaira koncentrálva.

ÜZLETÁGAINK

TANÁCSADÁS

→RÉSZLETEK

KERESKEDELEM

→RÉSZLETEK

AGRO-PROJEKT

→RÉSZLETEK

HADITECHNIKA

→RÉSZLETEK

EJTŐERNYŐ

→RÉSZLETEK

OKTATÁS

→RÉSZLETEK

INGATLAN

→RÉSZLETEK

KAPCSOLATFELVÉTEL

ConsulTrade 2002 Kft.

H-1112 Buapest, Igmándi utca 43.

Telefon

+36 1 248-0612

Mobil

+36 20 777-9861

Fax

+36 1 310-2168

E-mail

consultrade@t-online.hu

További információk és értékesítés